Teenused

Aasta läbi on ettevõtte üritused, peod, pulmad, sünnipäevad täies hoos! Kutsu meid oma üritust läbi viima! Paneme kokku koos sinuga mängudevaliku, anname eesootava sündmuse jaoks sisendid ja tuleme juhendame ise!

Pakume kõiksugustele üritustele täisteenuslahendusi kui ka osalisi lahendusi nii peategevuse kui kõrvaltegevuste ettevalmistamise, läbiviimise ja korraldamisega. Pakume ka agentuuridele lisatööjõudu erinevate sündmuste ülesseadmisel (sh koordineerimis- ja paigaldustööd ning logistikalahendused). Loe lähemalt siit.

Iga sündmus on omanäoline ja võimalikult täpse hinnapakkumise saamiseks võta meiega ühendust.

Meil on suur valikut mänge, tegevusi, elamusi ja elavat meelelahutust. Üritustele mänge rentida on meiega võimalik, et toetada mis tahes ürituse teemat või eesmärki, mida te ette kujutada võite. Teenindame sündmuseid üle Eesti! Murumängude meeskonnas on professionaalsed üritustekorraldajad, kelle peale võite loota ja kellega koordineerida oma järgmist üritust, pidu, turundustegevust, messi või konverentsi. Meie projektijuhid on valmis pakkuma ideid ja lahendusi vastavalt teie sündmuste planeerimise vajadustele!

Mänge on meie käest võimalik ka soetada ning vajadusel saame ka mängude brändinguga aidata.

Tutvu meie mängude valikuga siin.

Meie päeva- ja õhtujuht kasutab oma organiseerimisvõimet ja sotsiaalseid oskuseid, et külalised tunneksid end erinevatel üritustel ja kohtades mugavalt. Suurema osa ajast veedavad nad püsti ja kõndides, et tervitada ja aidata külalisi, läbi viia kokkulepitud programmi ja tegevusi, vastata päringutele ning jälgida personali ja muid teenuseid. Meie projektijuhid viibivad kliendiga alates planeerimisest kuni läbiviimiseni. Tavaliselt kohtuvad nad klientidega, et selgitada välja nende vajadused ja eelistused. Võtame seejärel ühendust seotud osapooltega, broneerime kohti ja toitlustajaid ning aitame vältida erinevate murekohtade teket.

Meie programmijuhid on alati hästi organiseeritud, et ei tekiks viimase hetke tõrkeid, mis võiksid teie üritust mõjutada. Oleme eelnevalt oma uurimistööd teinud, teame ürituse sihti ja eesmärke, samuti oleme teadlik ajastustest, õhtu ülesehitusest ja rollist.

Loe lähemalt siit.