Kickit / jalgpallitennis

Lühikirjeldus:

Oled suur tennisefänn või sisimas unistad jalgpalluri karjäärist? Meil on sulle lahendus, kuidas need kaks lõbusalt ühendada.

Kickit on mäng, mis on võtnud tennise ja jalgpalli mängud ning sobitanud need üheks hübriidiks, pakkudes põnevat viisi pallikontrolli harjutamiseks ja lõbusaks ajaviiteks.
Põhimõtteliselt mängite tennist, kuid reketite ja väiksemate pallide asemel kasutate jalgpalli ja jalgu. Tundub piisavalt lihtne, eks?

Mängu ettevalmistus:

Vali mängimiseks avar koht ja jäta mänguväljaku jaoks 4 x 4 m ala.

Mänguväljaku kokkupanemine võtab kõigest 30 sekundit.
Kõik pulgad on omavahel nööridega seotud, seega tuleb need lihtsalt ühendada.

Mängujuhend:

Mängu alustab mängija, kes võidab kivi-paber-käärid.

Servija peab viskama palli õhtu ning siis ühe puutega lööma selle üle võrgu vastasmängija poolele. Servi sooritamine peab olema löök jala, pea või mõne muu kehaosaga, aga käsi kasutada ei tohi.

Kui pall on servitud, võib see ühe korra maha põrgata ning siis peab vastasmängija palli tagasi lööma nii, et see lendaks otse üle võrgu ning maanduks teise mängija mängupoolele.
Üksikmängus on mängijal 2 puudet, et pall toimetada üle võrgu. Kahekesi ja kolmekesi tiimis olles on 3 puudet kokku, aga ükski mängija ei või kahte puudet järjest teha, vaid need peavad olema korda mööda.

Mänguvoor kestab kuni keegi lööb üle väljaku, väljakust mööda, otse võrku, laseb oma mängupoolel pallil kaks korda põrgata või teeb rohkem puuteid, kui lubatud. Sel juhul on mängija/meeskond teinud vea ning vastane saab punkti.

Kui pall tabab mängu ajal võrku, kuid lendab teisele poolele edasi, on pall endiselt mängus. Kui pall tabab võrgu servimise ajal, siis seda nimetatakse veaks ning servijal on üks võimalus veel.
Servija vahetub peale igat punkti.

Punktiarvestus:

Mängu võidab mängija, kes saab esimesena 21 punkti.

Sellegi poolest tuleb arvestada, et mängijate punktivahe peab olema vähemalt 2 punkti. Seega kui ühel mängijal on 21 ja teisel 20 punkti, jätkub mäng, kuni ühel on 2 punkti rohkem.